facebook linkedin

Kobus Kookt

Al toen ik een klein kind was had de keuken een grote aantrekkingskracht op mij. De beroepskeuze was dan ook een koud kunstje.

Na mijn opleiding heb ik 10 jaar meegedraaid in de top van horeca Nederland, waaronder 'Het Koetshuis' in Bennekom en 'De Kromme Dissel' in Heelsum. Daar heb ik ook mijn geuzenaam 'Kobus' opgedaan.

Na een omzwerving via een horeca groothandel en een bedrijfsrestaurant heb ik besloten om mijn hart te volgen en voor mezelf te beginnen.

Kobus Kookt verzorgt Big Green Egg catering voor particulieren en bedrijven en ik ben als freelance kok beschikbaar voor evenementen.

Ik ben Rob Koens, ik kom uit Ede en ik hoop snel voor u te koken.

Big Green Egg Catering

module green egg catering kobus kookt

Freelance Kok Kobus

module freelance zzp kobus kookt

Foto's van Kobus

module fotos van kobus